jueves, 15 de septiembre de 2016

7. StoryTelling

L'StoryTelling és l'art d'explicar històries o contes. Abans les històries s'explicaven d'una persona a altre, te les explicaven els amics, a l'escola, a casa.. i havies d'estar molt atent i confiar en el que se't deia, però actualment podem compartir-les en qualsevol moment. A través de les tecnologies es poden explicar històries amb l'ajuda de vídeos, imatges, animacions...etcÉs el que coneixem com Digital StoryTelling Moblie 
StoryTelling. Només necessitem un ordinador o mòbil, una càmera i un micròfon per a poder crear una història digital i compartir-la amb tot el món. Molts professors utilitzen aquest recurs per fer les classes més divertides i creatives, però no només comprèn l'àmbit educatiu, sinó que també inclou diferents àmbits; medicina, publicitat, empreses, etc. Els tres elements principals que formen l'StoryTelling són la presentació, el nus i el desenllaç, el contingut de la història i les habilitats dels que ho expliquen.

Nosaltres pensem que aquest recurs és molt divertit i facilita que tothom pugui conèixer histories i accedir a elles, creiem que tothom ho hauria d'utilitzar, ja que és molt més dinàmic. Amb una bona història podem transmetre valors, sentiments, emocions, coneixements i conscienciar a la gent de moltes coses. A més, existeixen moltes aplicacions per crear un storytelling. Basant-nos en la nostra pròpia experiència podem dir que ens ho vam passar molt bé creant una història digital, primer de tot vam crear un storyboard, que el podreu veure a continuació, i seguidament vam passar la història en format digital amb l'aplicació go animate. La nostra història tracta sobre drogues, per tant, gràcies a l'storytelling pots compartir una història amb tot el món i conscienciar a la gent sobre temes en concret, en el nostre cas, les drogues. 





0 comentarios:

Publicar un comentario